•  Creative design schemes 
  • Friendly team 
  •  Competitive fees 
  • Contact us

Quay View

Following extensive smoke damage, this family home was completely renovated with a new, unified interior design.

Following a brief of Modern Country, a simple repeating colour palette was used to create a calm and welcoming space, visually encouraging a natural ease of flow from room to room.

Colours, textures, patterns and layering were used to give depth and character to the newly restored rooms. A combination of existing pieces of furniture as well as new additions were combined to keep both character and history alongside touches of modernity and freshness.

The overall scheme embraces natural light with the design extending into the outdoor, green spaces, further extending the sense space and vista.

Projects

Reconfiguration of Arts & Crafts New Forest Home

Extension for Mid 1990’s Semi Detached Home

Fisherman's Hut

Christchurch Dorset 2020 

Quay View

Boating Office Interiors

Christchurch Dorset 2019

Plexus Robotic Fabrication

Research Project 2017-2019

BEE.GIN Distillery

Upper Brook Street Manchester 2016

Millinery Fashion Show

Stockport Manchester 2015

R.I.S.F

Research Project 2018, CITA, KADK 

Soft Architecture

Material Research, 2018, CITA, KADK